965 51 51 30 - Plaza Mayor, 1- 03840 Gaianes gaianes@gaianes.es

Borreta

Ingredients:

 

  • 1 borsa d’espinacs.
  • 1 safata bacallà desalado.
  • 2 creïlles.
  • 1 pebrot roig sec(pebrots de pericana).
  • 1 ou per persona.

Preparació:

En una olla, posar aigua i posar de seguida els espinacs i el bacallà amb l’aigua freda. Quan comence a bullir, posar un chorrito d’oli, posar el foc al mínim i tapar.

Quan ja vegem que està una mica cuit, afegir el pebrot roig sec i les creïlles tallades a trossets. Provar de sal, ja que en portar bacallà, no cal afegir-li massa.

Quan ja estiguen quasi les creïlles, afegir un ou per comensal. L’ou queda com escalfat.

 
Ayto. de Gaianes
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.