965 51 51 30 - Plaza Mayor, 1- 03840 Gaianes gaianes@gaianes.es

Saluda de l’Alcalde

Agustín Martínez Torregrosa

És per a mi un honor el fet de poder presentar-los aquesta pàgina Web i agrair a l’Excma. Diputació d’Alacant l’oportunitat de donar a conèixer el poble de Gaianes al que ens sentim orgullosos de pertànyer.

Amb aquesta pàgina complim un dels majors objectius que té la corporació que presidisc, que no és un altre, que promoure la proximitat amb el ciutadà. És una finestra oberta per a conèixer millor totes les activitats i procediments administratius que anirem desenvolupant i perquè el visitant conega el nostre poble, situat en la faldilla de *Benicadell, on el viatger podrà gaudir del paisatge que envolta el nostre poble i de l’amabilitat de la seua gent, on podran visitar l’església de Sant Jaime Apòstol, el museu etnològic, on s’elaborava l’oli d’oliva verge, la llacuna de l’albufera, les nostres festes, la nostra gastronomia i l’ermita de Sant Francisco de Paula. Des d’aquest pintoresc enclavament els senderistes podran visitar entre uns altres: la *Cova Negra, l’Alt de la Nevera, el *Benicadell que atrau tots els anys a nombres escaladors i un gran etcètera de llocs amb encant.

Gaianes és un poble de gent acollidora, familiar i hospitalària, on es conviu en feliç harmonia, passat i present, tradicions i modernitat. Un poble tradicionalment agrícola, ara conviu al costat d’una incipient indústria, i cerca l’equilibri entre agricultura, naturalesa i indústria. Hem de tenir present que ser un poble treballador, viu i dinàmic, és el major i millor patrimoni amb el qual expliquem.

Us convide a conèixer-nos i a gaudir de tot el que el nostre poble els ofereix, el nostre patrimoni cultural, natural i la nostra identitat, amb una infinitat d’encants que no els deixara indiferents.

Simplement, reiterar que les portes de l’ajuntament estan obertes a tots, i us anime a participar en totes les activitats i festes que se celebren. En la meua persona trobéssiu a algú disposat a escoltar, obert a suggeriments i a treballar pel nostre poble.

Rebeu una salutació.

Agustín Martínez Torregrosa

Alcalde de Gaianes